Utilities

NVR3 Corporate software

13-5-15

NVR3 Corporate is de meest uitgebreide software NVR. Het aantal gebruikers is ongelimiteerd en het systeem kan worden uitgebreid tot maximaal 100 camera’s. In de Corporate variant is slechts 1 gratis kanaal beschikbaar en dient voor elke extra camera éénmalig een licentie te worden aangeschaft. Daar staat wel tegenover dat u in deze variant verschillende intelligente videofunctionaliteiten kunt integreren. Zoals; POS management, IP deurcontrole, Dual Stream recording en nog veel meer.

Klik hier voor NVR3 Corporate software.

Zoeken

Op zoek naar specifieke informatie over onze producten?

Geavanceerd zoeken